it's just me

it's me

torsdag

Crazy

HAHA vadå bakis!?
shit va vi kör, när det är party så är det, då går vi alltid all in!!
Kommer i håg när du kom till uppsala och hälsade på, samma kväll gick vi ut å partade på BJ. =) Å va som hände där...ja de hände där. Vi gjorde allt möjligt, vi var till fyrishov..där ja hoppade från 10an, å jag e tydligen en showoff hahaha
Vi åkte i stora vatten rusch kanan, där ja låg på mage å tävlades mot elin, men elin vågade inte annat än å sitta på rumpan. Man åker ju fortare om man ligger ner ;) skit kul.
Å inte tala om förfesten som ägde rum hos mig, då bodde jag på elev hem..å då fick man absolut inte ha nå alkohol på rummet. En kväll när vi skulle till bj, så stod vi nere å rökte ..å snackade med nån kille...nån ''rappare'' han verkade påtänd haha..men i allfall..å så ser jag husesynen, dom som jobbar på elevhemmet. Han går förbi oss å bara tittar. JAG har aldriiiiig sprungit så fort upp för trapporna upp till lägenheten i hela mitt liv. Jag slängde lådvinet i badkaret(försiktigt) a eller jag ställde det på dusch drapperiet.gömde det där bakom. Så det inte syntes, sen gömde jag vinglasen bakom gardinen HAHA. Elin kommer upp å så ska hon kissa, medans ja försöker dölja bevis.
DET ringer på (har gått 3min sen vi va där nere)
Det är husesynen, dörren är öppen till toaletten där elin sitter och kissar hahaha och jag öppnar dörren. Hey..kom in.
Han tittar in mot mitt rum...för och se om han ser nått men han går dock inte in...utan bara tittar OM han skulle se nått. Jag är lite lullig..men försöker vara stabil. Han säger va fin klädd du är.
ja tack =) jag ska visa elin stan..vi ska ut på krogen!
Sen så sas det inte så mycket mer..å han sa okey men ha en trevlig kväll och så gick han. Vinet och det fick stå kvar i 15-20 min i fall han skulle köra en fuling.
Hahahaha va man gör, sen körde vi bara vidare!! det var mycket folk på bj, eftersom jag hatar å stå i kö..så e jag alltid vip.
Den kvällen va kaos...gu va vi dansade..å vi drack! och träffade en massa folk. Jag är en person..som alltid pratar, och i vissa tillfällen..när man ska va tyst då är ja inte tyst!
ja kan sänga ur mig det ena å de andra. Som inte alltid är så bra!! hahaha

Sen så blev det efterfest hos två killar, som vi följde med på, sen när vi skulle hem...så va de lite läskigt..för han som körde..han körde påverkad. Det märkte jag efter mer än halva vägen..han körde fan inte bra någonstans.
Fatta om vi hade krockat!
Å så klart blev de fyllekäk på max!!!! =D haha

där har vi ett minne ur 100000000000 =)  roligt, roligt! 

Inga kommentarer: